Begin Fietsen B&B

Wandelvakanties

Fotogalerie

Commentaar

Fietsen

B&B


Commentaar:
Enkele commentaren uit ons gastenboek over onze trektocht GR145:

Dank jullie wel voor de super georganiseerde "stapweek" met prachtige wandelingen, het super sympathieke verblijf bij jullie met het fantastisch ontbijt, gezellige babbels en heerlijke kookkunsten van Mady. Het gaat jullie goed!
Sofie.
Chillen. Genieten met de vriendinnen. Hoofd leegmaken. Sportieve week. Lekker eten. Vooral een week niet werken, zelfs niet aan werken denken. Gewoon een week even helemaal van de wereld verdwijnen. Dat was waar ik naar uitkeek. En dat is wat ik ook heb gekregen. Dank taxi Marc. Maar vooral dank M&M.
Wiske. oktober 2018.

Dank voor het heerlijke weekje hier. Wij zijn heerlijk verwend. Elke dag een wandeling op maat. Mady wist precies welke ronde bij ons past. Voorzien van een goede beschrijving op papier en gps op pad. Prachtige routes met veel afwisseling. ....... Echt een topvakantie! Zoveel gastvrijheid, waar vind je dat nog!!??
Harry en Ria,
juni 2018.

Beste Mady & Marc.
Wat heb ik genoten van de GR145 wandeltocht ! Alle etappes waren zeer de moeite waard. Bij het veelal mooie, zonnige weer waren de uit- en vergezichten fantastisch. Over de olijfboomgaarden, over de heuvels, met zicht op de besneeuwde Sierra Nevada, op watervallen en natuurlijk de witte dorpen. De onderkomens waren zeer verschillend en dat was juist ook weer leuk. De verblijven bij jullie waren verrukkelijk, dank voor het zalige eten (vegetarisch) en de gezelligheid!
Bertine,
November 2017.

In één woord "verwend" zijn we. Door jullie warme gastvrijheid, zorgvuldige zorgzaamheid, luchtige sfeer, prachtige wandelingen, gevonden fototoestel en heerlijke maaltijden. Graag tot kijk.
Danielle & Martine.
Oktober 2017.

Tja, wat valt er nog toe te voegen aan dit prachtige verblijf ! ....... De wandelingen die wij hebben gemaakt zijn wonderschoon, arrangement GR145 en hebben jullie heel goed georganiseerd, uitgezocht en voorgelopen. Wij waren blij met jullie flexibiliteit toen het weer ons een beetje in de steek liet!
Kees en Bea.
Mei 2016.

Vanaf het eerste moment was het hier meer dan verwacht. Enorm van de gastvrijheid en de prachtige omgeving genoten. We konden niet genoeg krijgen van de wandelingen, vandaar dat deze bij ons telkens ruim uitliepen.
Elsy, Therese, Sabine, Isabelle
April 2014.

Jullie mogen zeker zijn dat deze 4 heksen nog HEEL wat over jullie gaan praten. Wat wij van onze vakantie verwachtten, daar hebben jullie zeker aan voldaan, het was gewoon genieten.
Kathleen, Chris, Diane, Carin,
april 2014.