Begin Fietsen B&B

Wandelvakanties

Fotogalerie

Commentaar

Fietsen

B&B


Onze individuele wandelvakanties:

4 daagse volpension:

De wandelingen vertrekken vanuit B&B Lasnavillasmm. De omgeving van Montefrio wordt uitgebreid verkend zonder dat je over dezelfde paden loopt. Voor de wandeling van de derde dag wordt je afgehaald in het volgende dorp Illora. Dagrugzakje met drinken en eten voor onderweg is voorzien.
MEER INFORMATIE

8 daagse met ontbijt:

Luswandelingen met enkele verbindingswandelingen. Na een rustige opbouw wordt het elke dag een beetje meer. Zo is er een uitstap naar Moclin voor een luswandeling aldaar. Het landschap is ondanks de vele olijfbomen heel afwisselend.
MEER INFORMATIE

8 daagse wandelarrangement volpension:

Zelfde arrangement als hierboven waarbij Mady je 's avonds verwent met haar keukenkunsten.
MEER INFORMATIE


Trektocht langs de GR145:

Wandelen tussen de olijfbomen van Loja naar Moclin. Je loopt in deze niet toeristische streek via verschillende witte dorpjes door een prachtige natuur. Je verblijft in lokale hotels of B&B's. Je bagage wordt gebracht naar de volgende slaapplaats. Begeleiding op aanvraag.
MEER INFORMATIE


Ontdek het ongerepte binnenland van AndalusiŽ:
8 daagse trektocht met bagagevervoer.


Een trektocht tussen de olijfbomen met prachtige valleien en vergezichten. Ontdek prachtige pareltjes in de ongerepte natuur.
De kans om andere toeristen tegen te komen is klein.
MEER INFORMATIE


Boek je vlucht,trek je wandelschoenen aan en ...geniet. Wij doen de rest:

Kombineer wandelingen in de natuur met bezoeken aan pareltjes van stadjes weg van het massa-toerisme. Sportief, culinair en cultuur.

Mooie wandelingen, lekker eten, arabische baden, voetreflexologie: pure verwennerij.

MEER INFORMATIE


Meer routes en fotos: wikiloc

Je kan altijd komen wandelen op de manier die je zelf verkiest, vb door leuke wandelingen te combineren of af te wisselen met een ritje met MTB of racefiets.